Contactgegevens
e-mail:  yanentoet@gmail.com
KVK-nummer:  77852915


Yan & Toet zorgt voor
- Verzending binnen 5 werkdagen, dit geldt ook voor de gepunnikte hangers.
Wanneer het product op voorraad is, wordt het product eerder verzonden.

 

Samenwerking
Stuur ons even een mail of bericht ons via Instagram.
yanentoet@gmail.com

Algemene voorwaarden
Algemeen:
Door het plaatsen van een bestelling stemt u automatisch in met onze Algemene Voorwaarden. Yan & Toet houdt zich het recht voor haar Algemene Voorwaarden tussentijds te wijzigen en/of aanvullen.

Levertijd:
Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling zo snel mogelijk verstuurd (meestal tussen 1 en 3 werkdagen), eventuele afwijkingen hiervan gaan in overleg. De artikelen zullen ter verzending aangeboden worden aan PostNL.

Prijzen/Verzendkosten:
De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs incl. verzendkosten via onze website aan u getoond.

Verzending:
Pakketten worden verzonden zonder track and trace op eigen risico. (Zondag en maandag worden er geen pakketten bezorgd)

Betalingen:
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een email met factuur en betaalgegevens.

Zoek raken van bestellingen:
Yan & Toet is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van bestellingen en geleden schade hierdoor kan niet verhaald worden op Yan & Toet.

Aansprakelijkheid:
De artikelen zijn geen speelgoed en Yan & Toet is niet aansprakelijk voor schade of letsel van welke aard dan ook veroorzaakt door de door haar gemaakte producten. Het gebruik hiervan dient op eigen verantwoording.

Retour/Ruilen producten:
Gepersonaliseerde producten kunnen niet teruggestuurd of geruild worden.

Overmacht:
In geval van overmacht zal Yan & Toet de klant zo gauw mogelijk daarover berichten en indien mogelijk een passende oplossing zoeken om alsnog het artikel te kunnen verzenden. Onder overmacht wordt bijvoorbeeld verstaan; stakingen bij bezorgingdiensten en internetstoringen.

Bedrijfsgegevens:
Yan & Toet is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te `s-Hertogenbosch onder KvK nummer 77852915 en BTW-nummer NL861170866B01.

 

© 2020 - 2024 Yan & Toet the label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel